Lilypie 6th to 18th Ticker


Wan Amalyn
June 20
Gemini
USJ Subang Jaya

blog





Wan Amalyn's Facebook profile


..:: uB CluB ::..





..:: tagboard ::..

orang dok skodeng



..:: my wonderland ::..

+++ koleksi buku di rak +++
*^*sEmBaNg bUkU*^*
<--mY enGLisH coLLecTiOn-->
+_+ mY mInI LiBRaRy +_+
+_+ mY mInI LiBRaRy 2 +_+

+++ tazkirah untuk aku +++
Teratakku

+++ sudi2kan ke... +++
mY pLaYgrOunD




..:: aWaRd ::..



4th award : daripada :
][ norra hassan ][




3rd award : daripada :
][ infa ][




2nd award : daripada :
][ syud & nacha ][




1st award : daripada :
][ dah lupa la... ][






..:: promo ::..


Judul: Percayalah
Penulis: Ruby Hazri
ISBN: 983-43217-0-8
Harga: RM21.00



Judul: Relevankah Aku di Hatimu?
Penulis: Rnysa
ISBN: 983-43217-1-6
Harga: RM20.00



Judul: Surat Ungu untuk Nuha
Penulis: Noor Suraya
ISBN: 978-983-43217-3-4
Harga: RM20.00



Judul: 5 Tahun 5 Bulan
Penulis: Hlovate
ISBN: 978-983-43217-2-7
Harga: RM20.00



Judul: Gurindam Jiwa
Penulis: Hlovate, Imaen, Noor Suraya
ISBN:978-983-43217-5-8
Harga: RM21.00



Judul: Labyrinth
Penulis: Imaen
ISBN: 978-982-43217-6-5
Harga: RM18.00



Judul: Zahrah de Tigris
Penulis: Khairyn Othman
ISBN: 978-983-43217-7-2
Harga: RM20.00



Judul: Kopi Susu Sepatu Biru
Penulis: Ruby Hazri
ISBN:
Harga: RM21.00



Judul: aA+bB
Penulis: Hlovate
ISBN:
Harga: RM21.00



Judul: Persis Sebutir Pasir
Penulis: ManjLara
ISBN:
Harga: RM22.00



Judul: Garis-Garis DejaVu
Penulis: John Norafizan
ISBN:
Harga: RM22.00



Judul: Lili Buat Najah
Penulis: Nazurah Aishah
ISBN:
Harga: RM21.00



Judul: Tentang... Dhiya
Penulis: Syud
ISBN:
Harga: RM



Judul: Bohemian
Penulis: Imaen
Terbitan: Jemari Seni
Harga: RM



Judul: Bila Nysrah Kata Tak Mahu
Penulis: Aidil Khalid
Terbitan: Jemari Seni
Harga: RM



Judul: Tunas
Penulis: Hlovate
Terbitan: Jemari Seni
Harga: RM



Judul: L.U.V.E.
Penulis: Pingu Toha
Terbitan: Jemari Seni
Harga: RM



Judul: Panggil Aku Dahlia
Penulis: Noor Suraya
Terbitan: Jemari Seni
Harga: RM21.00



Judul: Kebun Mimpi
Penulis: Noor Suraya, Syud, Rnysa
Terbitan: Jemari Seni
Harga: RM21.50



Judul: Novel Untuk Asyikin
Penulis: Ismat Astar
Terbitan: Jemari Seni
Harga: RM17.00



Judul: Tanya Pada Hati
Penulis: Iman Xara
Terbitan: Jemari Seni
Harga: RM20.00



Judul: Rooftop Rant
Penulis: Hlovate
Terbitan: Jemari Seni
Harga: RM21.00



Judul: Odisi Bulan Biru
Penulis: John Norafizan
Terbitan: Jemari Seni
Harga: RM20.00








<< May 2009 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31



..:: review mereka ::..

MySpace Layouts


][ CarrieKirana ][
][ Antubuku ][
][ Seribu Satu Malam ][
][ Mandala Resensi ][
][ Kicap 'n' da Geng ][



..:: tautan ukhwah ::..

Image hosted at bigoo

][ kaksu ][
][ pinkJambu ][
][ Em + An ][
][ Jidah ][
][ cwazywabbit ][
][ syud ][
][ JiD ][
][ Izzul ][
][ klena ][
][ cik CT ][
][ infazety ][
][ adhan ][
][ nursalju ][
][ spec ][
][ mamajambu ][
][ mamaErra ][
][ kakmOn ][
][ Bunga ][
][ Alyze ][
][ Opah De ][
][ Nacha ][
][ Dik Siti ][



..:: tautan penulis ::..

MySpace



..: Jemari Seni :..
][ Ruby Hazri ][
][ Rnysa ][
][ Hlovate ][
][ Noor Suraya ][
][ Imaen ][
][ Khairyn ][
][ ManjLara ][
][ John Norafizan ][
][ Nazurah ][
][ syud ][
][ Aidil Khalid ][
][ Pingu Toha ][
][ Ismad Astar ][
][ Iman Xara ][


..: Creative :..
][ Norisah A Bakar ][
][ Najwa Aiman ][
][ Ebriza Aminnudin ][
][ Salina Ibrahim ][
][ Ramlah Rashid ][


..: Alaf21 :..
][ Anis Ayuni ][
][ Aisya Sofea ][
][ Norzailina Nordin ][
][ Lily Haslina ][
][ Rose Harissa ][
][ Lynn Dayana ][
][ Dhiya Zafira ][
][ Hani Fazuha ][


..: Kaki Novel :..
][ Izzul Izzati ][
][ Eita Ashyta ][
][ Izza Aripin ][
][ Dina Najat ][
][ Zaharah Muhammad ][
][ Aimy Najwa ][




..:: e-novel ::..

MySpace


][ Kebun Mimpi Ain ][
][ Cinta Sofea ][
][ Kasih Seharum Lavender ][
][ Hati Yang Terluka ][
][ Bukan Itik Biasa ][
][ Mengapa Ada Rahsia? ][
][ Cinta Dewa Dewi ][
][ Pelangi Dimatamu ][
][ Namanya.. Teja Aulia ][
][ Kenangan Terindah ][
][ Seandainya... ][
][ Tiada Kedua ][
][ Mengapa Dirindu ][
][ Lagu Cinta ][
][ Menyintaimu Satu Dosa..? ][



..:: Publisher ::..

image hosting for myspace


][ Jemari Seni ][
][ Creative ][
][ Alaf21 ][
][ Kaki Novel ][
][ Fajar ][
][ Rhythm ][
][ karnaDya ][
][ Pustaka Nasional ][




..:: link ::..


][ blogdrive ][
][ blogspot ][
][ photobucket ][




..:: sounds of music ::..


Larut - Dewa 19


..:: hit counters ::..

Free Web Counter

hit Counter




..:: iklan ::..


Contact Me

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:

Credits



CreateBlog for graphic
Thursday, May 28, 2009
nak bantal! nak bantal!

Salam,

 

Memang dah sah aku kena cari bantal!!. Sekarang ni bahu aku dah mula sakit-sakit. Ops... eh bukan bantal untuk tidur ya. Ini bantal untuk aku buat lapik duduk. Kalau korang masih ingat tentang alkisah kerusi empok ku itu, sehingga ke hari ini dia masih lagi melorot turun (sedikit) dan posisi aku sudah jadi terkebawah sedikit dari paras meja. Menyebabkan posisi tangan aku agak tinggi berbanding biasa. Jadinya bahu aku sudah mula menunjukkan tanda-tanda nak mogok.

 

Harapnya, hujung minggu ini my hubby nak la bawak aku dan my Aysha keluar jenjalan. Aku nak pegi ke Pesta Buku yang kat the mines tu. Boleh la aku beli buku untuk my Aysha dan boleh aku cari bantal sekali!.

 

Kaksu... bantal yang itupun wan nak jugak ya!! hehehe nanti bila-bila wan singgah ambil.

 

Pagi tadi lampu kat 'kawasan kerja' aku terpaksa ditutup kerana capasitornya terbakar mengeluarkan asap yang berkepul-kepul membawa bau hangit hingga ke segenap pelusuk pejabat bahkan hingga ke bawah! sudahnya aku terpaksa buat kerja dalam gelap. Ingatkan speaker aku yang meletup, sebab sebelum ni dah 3 kali speaker aku meletup!

 

Oh ya... pagi tadi jugak member yang dah sekian lama aku tak berhubung dengannya telefon aku. Nak masuk 10 tahun kami tak jumpa. Tapi aku tau la dia ada kat JPBD JB. LELEQ... aku windula kat ko! Hahaha ada ke... dia call aku semata-mata kerana nak tanya pasal sorang budak lelaki - ex-coursemate - kami dulu yang bila masuk part 3 kami harus ke shah alam tapi mamat tu terpaksa stay kat manjung kerana extend. Kerana katanya saban hari dia asyik dok teringat kat mamat tuh. Hahaha Leeqq ko memang lawak la... manala aku nak ingat! dah la bertahun2 tak jumpa, kalau saban tahun umur masih tak berganjak... mungkin aku boleh la ingat... ni setiap tahun umur bertambah... sedikit sebanyak aku pun dah jadi 'hilang ingatan' lagi la kalau mamat tuh tak berapa nak hensem...hehehe. Lain la kalau hensem macam Aaron Aziz ke... boleh la aku ingat!! hahahaha

 

Lepas tu dia bukak cerita pasal Zana yang dapat offer kerja kat KL (Jabatan Landskap Negara kalau tak silap!) bukak cerita tentang pokok 'janda merana' zana... sorry aku tak tahu apa nama saintifiknya nanti aku tanya orang yang pakar (zana) kerana pokok ni lah dia dendam dengan En Faizal (lecturer masa kami part 1&2 di manjung) yang dengan suka-hati-mak-nenek dia baling report kat muka zana. Hah... sekarang ni Zana dah expert dah dalam bahagian pokok2 nih... lepas dip. zana sambung wat degree lepas tu master kat UTM dalam bidang Landskap Arkitek. Kami menamatkan perbualan apabila staff dia dah panggil untuk mesyuarat. Leleq... Leleq ko memang lawak macam dulu-dulu lagi la... ni yang buat aku lagi windu kat ko. 

 

Oklah nak sambung wat kerja! nanti aku sambung dengan cerita lain pulak ya... daaaa

 


Posted at 12:38 pm by Amalyn Aysha



Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry